Potencialitats

Esta guia presenta les raons que animen a la inversió en una de les ciutats més fascinants del Mediterrani, València. En aquesta guia es donen les primeres pinzellades sobre aquells elements que defineixen aquests factors essencials sobre com es posiciona un territori, ubicació en quant al seu mercat, talent, infraestructures, innovació, o suport institucional.

València és una combinació òptima: Talent + Qualitat de Vida + Assequibilitat.

Doing Business

Has decidit establir el teu negoci a València? Vols saber com constituir una empresa? Què has de fer per desenvolupar la teua activitat? O quins costos empresarials has de tindre en compte en el dia a dia? Les respostes a aquestes preguntes i a altres més, les trobaràs en aquesta guia.

Guia de Benvinguda a València

“Aquesta guia inclou informació de fonts oficials governamentals, de l’Ajuntament de València, de la Cambra de Comerç de València, de Visit València, de la CAC, de València Ciutat del Running, d’Universitats i Escoles de Negoci, així com d’altres agents rellevants de l’ecosistema valencià.
Es tracta d’una guia per a tots aquells professionals que han triat València com la destinació ideal per a treballar i l’entorn perfecte on arrelar-se. Aquesta guia és també per als seus éssers estimats, que els acompanyen en un nou viatge.
La guia inclou tot el que necessites saber abans de vindre a la nostra ciutat, i tot el que necessites saber una vegada estigues ací. El seu objectiu és facilitar el teu trasllat i assegurar-te un aterratge suau”.

Newsletter

'