AMB MÉS DE VINT SEGLES D’HISTÒRIA

València s’ha caracteritzat per la seua activitat agrícola, industrial, comercial, financera i turística. Avui és una ciutat digital, dinàmica, multicultural i oberta al coneixement. Un pol d’atracció de persones, negocis i talent.

ESPAIS D’INNOVACIÓ

UNA DE LES 6 CIUTATS MÉS INNOVADORES D’EUROPA

La Ciutat de les Arts i les Ciències, obra de l’arquitecte valencià Santiago Calatrava, és un complex d’oci científic i cultural, format per diversos edificis convertits en icones de la ciutat: l’Oceanogràfic, l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, el Palau de les Arts Reina Sofia, l’Umbracle, l’Àgora i el Pont de L’Assut d’Or.

UNA CIUTAT CONNECTADA AMB EL MÓN

LLOC CENTRAL DEL CORREDOR MEDITERRANI

L’aeroport de València disposa de més de 50 connexions comercials. Les connexions ferroviàries asseguren l’accés a qualsevol àrea productiva de la Península i d’Europa..

UN LLOC IDONI

CAPITALITAT, TEMPERATURA I ENTORN

Les temperatures suaus i els més de 300 dies de sol a l’any fan de València un lloc privilegiat per gaudir de la vida a l’aire lliure i del seu meravellós entorn.

PROXIMIDAD EN LOS DESPLAZAMIENTOS

La conectividad en el transporte público y carriles bici favorecen los rápidos desplazamientos, que permiten llegar a cualquier parte de la ciudad.

UN NUS ECONÒMIC RELLEVANT

UN GRAN POTENCIAL EMPRESARIAL

17 acceleradores, incloses Lanzadera, Plug and Play i Booster, entre les cinc primeres plataformes d’aquest tipus a nivell nacional. 12 incubadores i més de 1.000 startups. La província de València és la 3ª major economia d’Espanya i es troba entre les majors economies regionals de la UE.

UN MERCAT ACCESSIBLE I OBERT A L’EXTERIOR

La ciutat té una tradició exportadora, amb el port de major moviment de contenidors del país l’any 2021, i amb una connectivitat amb el 87% dels països del món.

TALENT DE PRIMER NIVELL

CAP A L’EXCEL·LÈNCIA

Les universitats valencianes es troben entre les 100 universitats més innovadores d’Europa. Més de 3500 enginyers i desenvolupadors es graduen cada any. La Universitat de València és la primera d’Espanya en cites segons Top Universities by Google Scholar Citations.

Newsletter

'