VALÈNCIA, CIUTAT DEL DISSENY I LA INNOVACIÓ

El disseny suposa un 11,9% de l’ocupació total de la Comunitat Valenciana. Este sector té tanta importància que, en 2022, València va ser triada Capital Mundial del Disseny. Una fita històrica que ha afavorit la projecció internacional de la ciutat i del país.

dreamhack

Què pot oferir València al món de la innovació?

DreamHack València, el major festival d’esports, oci digital i videojocs d’Espanya

Més de 3.000 persones es donen cita anualment durant 3 dies a València per a compartir la seua passió pels videojocs. A més, és l’escenari ideal del qual poden sorgir increïbles oportunitats de negoci per a les empreses del sector.

ESAT València, millor escola de desenvolupament de videojocs d’Espanya, quarta d’Europa i sèptima del món (Rànquing de GAMEducation 2023)

ESAT realitza tota la seua activitat en el sector formatiu digital i està especialitzada en Programació, Art i Disseny de videojocs, així com en un programa d’Art i Disseny Interactiu Digital (Disseny Gràfic Interactiu).
Les seues fortes connexions internacionals amb la indústria i el seu claustre de professionals de reconegut prestigi, els permet transmetre als alumnes les millors pràctiques professionals.

Un passeig per l’arquitectura valenciana

Des de restes d’edificacions romanes i àrabs, fins a la moderna i cosmopolita Ciutat de les Arts i les Ciències, València és una ciutat on gaudir de més de 2.000 anys d’arquitectura i diferents estils arquitectònics en els seus més de 60 immobles declarats d’interés cultural.
Des del disseny avantguardista de la Ciutat de les Arts i les Ciències fins al Modernista Mercat de Colón passant per zones verdes com a Jardí del Túria i el Parc Central.

paseo-valencia
Lonja de la Seda

Avantatges d’invertir a València per a les empreses d’innovació i creativitat

València oferix infinitat de possibilitats per a les empreses dedicades a la innovació, la creativitat i el disseny:
● Ecosistema d’innovació: La ciutat compta amb parcs tecnològics, incubadores de startups, centres d’investigació i universitats que fomenten la col·laboració i l’intercanvi de coneixements entre empreses i emprenedors.
● Talent: Les universitats i centres de formació especialitzats de València proveïxen un flux constant de talent jove i capacitat.
● Suport institucional:Existixen programes de finançament, subvencions i incentius fiscals per a empreses emergents i projectes innovadors.

Newsletter

'