Casos d’èxit

Home / Casos d’èxit
siemens

Siemens Mobility

La multinacional d'origen alemany Siemens Mobility ha elegit València per a crear un Centre Tecnològic de Mobilitat Sostenible centrat en el desenvolupament d'alta tecnologia per a la senyalització ferroviària que generarà 150 llocs de treball, posant el focus en la innovació i la digitalització.

logo-akkodis-scaled

AKKODIS

Akkodis, part del Grup Adecco, és una empresa global d'innovació, tecnologia i enginyeria líder en Smart Industry. Amb més de 50.000 empleats en més de 30 països, ha arribat a València, per a desenvolupar projectes capdavanters i continuar contribuint al procés d'innovació i transformació digital de les indústries.

telec

DEUTSCHE TELEKOM

El gegant tecnològic alemany Deutsche Telekom ha instal·lat a València el seu nou hub tecnològic que incorporarà més de 400 enginyers, locals i internacionals, la qual cosa permetrà a la companyia continuar innovant i oferint solucions tecnològiques d'última generació.

logo-deimos-elecnor-group

Deimos Space

Deimos Space, pertanyent al gran grup Elecnor, tria València com a ciutat d'expansió, per a crear col·laboracions amb empreses locals i explorar noves oportunitats en àrees com la tecnologia aeroespacial, el transport o la transformació digital.

avia

Aviatar

La suite de solucions digitals de Lufthansa Technik, Aviatar, va arribar a València amb el suport de la nostra oficina. El seu objectiu és que aquesta nova ubicació siga el punt d'origen del seu creixement internacional i, en el seu primer any, esperen generar 20 llocs de treball a la ciutat.

apx

APEX

Apex Group Ltd és un proveïdor mundial de serveis financers que gestiona actius de clients per valor de 3 bilions de dòlars. Compta amb més de 80 oficines arreu del món i en el seu primer any a València, preveu generar 100 llocs de treball i fins a 200 per a finals de 2024.

vod

Vodafone

La companyia operadora de telefonia Vodafone té a València les seues oficines més modernes i sostenibles d'Europa. Amb una superfície de més de 3.500 m² i una capacitat per a 400 empleats, l'edifici està dotat de l'última tecnologia pel que fa a sostenibilitat, flexibilitat i eficiència.

inver

ReadID by Inverid

ReadID by Inverid, d'origen neerlandès, és el primer i principal proveïdor de tecnologia NFC per a la verificació d'identitat mòbil. ReadID ha triat València pel seu creixent sector de ciberseguretat i talent tecnològic. Preveuen crear fins a 15 llocs de treball.

tangenrt

Tangent

Tangent és una agència de productes digitals anglesa amb un equip de 100 estrategs, dissenyadors i enginyers que treballen des de centres repartits per tot el món. A València han establit el seu nou hub, que amb un equip de 7 persones representa ja el 10% de l'empresa.

nw

New Work SE

New Work SE és una companyia alemanya especialitzada en el desenvolupament de productes de software per a àrees de recursos humans que busca redefinir les bases del món del treball. Van arribar a València en 2019 atrets per la qualitat de les universitats, la capacitat d'atraure talent i la cultura startup de la ciutat. Preveuen crear un equip de 100 persones, entre enginyers i desenvolupadors, per a la prestació de serveis a la xarxa global de la companyia.

tan

Taligent

Taligent és una empresa argentina de serveis d'implementació de solucions tecnològiques, preparada per identificar formes valuoses i innovadores d'utilitzar les dades i la informació. Amb una àmplia presència a Amèrica Llatina, l'empresa tria València com a porta d'entrada als mercats europeus.

lang

Language Wire

Amb origen a Dinamarca, es tracta del proveïdor de serveis de llenguatge líder en el món. La seua funció és desenvolupar eines tecnològiques per facilitar i agilitzar la traducció a les empreses per ajudar-les a connectar en qualsevol part del món. La seua oficina a València ja compta amb 200 empleats, convertint-la en la seu més gran de la companyia.

alpha

AlphaRainbow Marketing

AlphaRainbow és una agència de màrqueting holandesa que es va instal·lar a València atreta pel meravellós clima de la ciutat i el seu ample teixit empresarial, que els permet construir negocis sòlids alhora que millorar el benestar dels treballadors.

com

Commercetools

Commercetools és una plataforma de comerç electrònic alemanya 100% headless, que busca revolucionar la indústria del comerç digital a tot el món. Va escollir València com a seu del seu segon major hub tecnològic, el qual ofereix serveis a Espanya i Portugal.

logo-umibot

Umibots (Bosonit)

Umibots (anteriorment part de Bosonit) és una consultora del grup Nworld dedicada a la prestació de serveis de tecnologia avançada centrats en la transformació i evolució digital de les organitzacions. Està especialitzada en el tractament de dades i la Intel·ligència Artificial, i han triat València captivats per les possibilitats que ofereix la ciutat.

cdtm

CDTM

Amb 25 anys d'història, el Center for Digital Technology and Management de Munic és un dels majors centres de recerca en innovació i emprenedoria a nivell internacional. València serà la seua primera seu a l'estranger i el primer curs ja compta amb 16 alumnes de la Universitat Politècnica de València i de la Universitat de València.

prin

Principal 33

Principal 33, amb seu a Romania, és una companyia tecnològica especialitzada en el desenvolupament de software a mida per als seus clients, amb gran especialització en els sectors financer i energètic. La companyia té com a objectiu créixer fins a aconseguir els 100 empleats en el seu primer any d'activitat.

hyp

Hyperion Group

Depenent de De Cronos Groep, Hyperion Group és el grup tecnològic més important de Bèlgica amb més de 7.000 empleats. A València, intensifica la seva activitat amb Hyperion Iberia, que generarà aproximadament 20 llocs de treball.

cks

CKS Consulting

CKS Consulting és una consultora boutique francesa especialitzada en compres estratègiques i operacionals. Després d'obrir diverses oficines a França i una a Brussel·les, la consultora ha apostat per València, on preveu contractar uns 10 treballadors.

odoo

Odoo

Odoo és una empresa belga de desenvolupament de software empresarial que compta amb més de 1700 treballadors i més de 7 milions d'usuaris. S'ha instal·lat a València per créixer internacionalment i aprofitar al màxim l'enorme potencial de la ciutat.

ark

Arkhaus Arquitectura

Arkhaus Arquitectura és una startup colombiana proptech i comunitat d'arquitectes certificats remots que busca solucionar els problemes que es presenten a l'hora de remodelar espais. Després de créixer a Colòmbia, tria València com a ciutat d'expansió de la seua activitat i porta d'accés als mercats europeus.

Zoho España

Zoho

Zoho és una destacada empresa de software amb més de 50 aplicacions en diversos sectors empresarials. Ofereix un conjunt complet d'eines de productivitat i col·laboració, i amb una plantilla de més de 15.000 empleats, Zoho té una sòlida presència global.

Visium2

Visium

Visium és una empresa suïssa líder en IA i dades, dedicada a guiar les empreses cap a un futur impulsat per les dades mitjançant la intel·ligència artificial avançada i l'anàlisi de vanguardia. Amb un equip d'experts, ajuda els clients a desbloquejar tot el potencial de les seves dades, impulsant el creixement, l'eficiència i la innovació.

Spectral

Spectral

Un soci de confiança per a fundadors i inversors que busquen articular la seva visió amb precisió i impacte. Especialitzada en la fusió d'un disseny convincent i un llenguatge persuasiu, Spectral capacita els seus clients per a transmetre les seves idees d'una manera visualment captivadora i lingüísticament convincent.

OndaFC

Onda F.C.

Onda F.C. reinventa l'experiència del club de futbol amateur en tots els seus aspectes, oferint partits de futbol diaris a la carta en múltiples ubicacions, esdeveniments, activitats comunitàries i avantatges per a la comunitat. És un club per a persones que volen formar part d'una experiència més gran que elles mateixes.

aspirio

Aspiro

Aspirio és una solució tot en un en el núvol, basada en blockchain, per a la indústria de l'entreteniment que facilita la creació, distribució i monetització de catàlegs musicals.

Newsletter

'